Champagnehuizen

Carbon

Carbon

Carbon vertegenwoordigt de perfecte harmonie tussen eeuwenoude traditie en grensverleggende innovatie. De cuvées van Carbon zijn het toonbeeld van vakmanschap, elk zorgvuldig gebotteld in een carbon fibre handgemaakte fles. Deze carbon fibre coating, die 37 complexe productiestappen vereist, wordt op de fles aangebracht en is beschikbaar in een reeks verschillende afwerkingen. Deze unieke toepassing beschermt de champagne tegen licht en behoudt daarom zijn smaak over tijd. De verfijnde Carbon champagnes zijn afkomstig van Grand Cru en Premier Cru's wijnvelden. Carbon gebruikt traditionele eiken vaten. Deze vaten bieden een kernstructuur voor de champagne, die zijn aroma's uit het hout haalt. Deze aroma's van specerijen zorgen voor de diepte en het karakter. Van 2017 tot 2019 was Carbon de officiële champagne van Formule 1. Carbon fibre heeft van nature het Champagnehuis verbonden met de premierklasse van de autosport, waarvan de auto's grotendeels zijn samengesteld. Het exclusieve partnerschap met Bugatti, ingeluid in het 110e jubileumjaar van de Franse autofabrikant, onderstreept de gezamenlijke passie voor uitmuntendheid. Ter ere van deze mijlpaal werd een speciale editie van Champagne Carbon ontworpen voor Bugatti. Beide merken zijn symbolen van Franse vakbekwaamheid met een gedeelde visie van kwaliteit, luxe en lifestyle.

Seb Valoir

Seb Valoir

Seb Valoir: Where Bubbles Spark Brilliance. Wij introduceren een nieuw champagne merk voor speciale momenten, maar ook om het leven te vieren. Sinds 2020 is het een eer dat ons merk is toegevoegd aan de lijst van erkende champagne merken door het Franse 'Comité du vin de Champagne.' Bij Seb Valoir streven we naar de viering van elegantie, kwaliteit en vrijheid. We geloven in het creëren van uitzonderlijke champagne gemaakt van de beste druiven, met een voortreffelijke smaak die de essentie van luxe belichaamt. Onze champagne is elegant met gouden reflecties en fijne bubbels. De smaak is fris, fruitig en elegant met aroma's van rijp en sappig fruit. Seb Valoir champagne wordt geproduceerd in de Franse Champagnestreek. Wat uniek is aan de wijngaarden is dat alle druivenrassen in verschillende wijngaarden in de hele Champagnestreek worden verbouwd voor optimale smaak en kwaliteit. Het Nederlandse bedrijf Valoir werkt goed samen met zijn wijnmakers om een consistente hoogwaardige champagne te waarborgen. Bij Seb Valoir staan we voor meer dan alleen champagne; we staan voor een filosofie van vrij leven. Meer informatie over Seb Valoir vindt u op www.sebvaloir.com

#LiveFree

Saint-Réol

Saint-Réol

In 1962 in het hart van Ambonnay kwamen 58 gedurfde wijnmakers samen en richtte Saint-Réol op. De hoogwaardige champagne van Saint-Réol wordt vandaag de dag nog steeds geproduceerd in het Grand Cru Ambonnay. Saint Réol wordt gemaakt van de beste kwaliteit druivensappen van 250 verschillende wijnboeren. Saint-Réol beschikt over een enorm geavanceerd technologisch productietool, die efficiënt en dynamisch is. De keuze voor uitmuntendheid drijft elke stap in het productieproces, van de selectie van de beroemde druiven tot de elegante, verfijnde champagne, die de waarden van het merk op gepaste wijze overbrengen. Meer dan 20 meter onder de grond rijpen in totaal 2,3 miljoen champagneflessen, waarvan de beste het merk Sain-Réol dragen.

Yveline Prat

Yveline Prat

Yveline Prat is een champagnehuis uit Vert-Toulon. Opgericht in 1975 door Yveline Prat. Tegenwoordig is het huis een Recoltant Manipulant, en daarmee een onafhankelijk/ zelfstandige wijnproducent, landbouwer & wijnmaker. Yveline Prat bezit inmiddels meer dan 14 hectrare aan champagnevelden. Deze champagne heeft over het algemeen een gangbare en frisse smaak. Deze champagnes dienen perfect als aperitief. Maar er zijn ook stijlen champagne die goed tot hun recht komen bij wine & food pairing, zoals de Yveline Prat Vielli en fûts de chêne champagne. Bij Yveline Prat hebben ze de wijngaard geleidelijk ontwikkeld, altijd op zoek naar de beste terroirs voor elke champagne-druivensoort. Zo bezit het huis wijngaarden verspreid over de Côte des Blancs, Vallée de la Marne en de Côte des Bars. De wijngaarden in de Cote des Blancs, des coteaux Sézannais, coteaux du Petit Morin en het kleine dorpje Vert-Toulon zijn voornamelijk beplant met Chardonnay. In de Vallée de la Marne exploiteren ze vooral Meunier en in de Côte des Bars vooral Pinot Noir. Door deze verschillende terroirs beschikken ze over een rijk smakenpalet en een altijd hoog kwaliteitsniveau. In 2019 ontvingen zij het HVE-certificaat, High Environmental Value. Ze verbeteren elk jaar hun teelttechnieken om de natuur zo goed mogelijk te respecteren.

Alain Vesselle

Alain Vesselle

Alain Vesselle is een onafhankelijke champagneproducent uit Bouzy (Grand Cru). Zij bezitten 9 hectare aan wijnstokken in Bouzy Grand Cru in de Montagne de Reims en 9 hectare wijngaarden in de Côte des Bar, niet ver van de stad Troyes. De familie Alain Vesselle woont al meerdere generaties in Bouzy, het beroemde Grand Cru dorpje van de Montagne de Reims. In 1960 creëerde Alain – de erfgenaam van een lijn van wijnboeren – zijn eigen champagne. Hij gaf zijn passie voor de wijngaard en voor de champagne door aan zijn zoon Eloi, die het zelf aan zijn zonen doorgaf.Bouzy ligt in het hart van de Côte des Noirs, gelegen op de zuidelijke helling van de Montagne de Reims. Dit zorgt voor een uitstekende blootstelling aan zonlicht. De wijngaard van Bouzy staat bekend om de kwaliteit van de grond en het specifieke klimaat dat uitzonderlijk goede omstandigheden voor de ontwikkeling van druiven garandeert.

Denis Bovière

Denis Bovière

Denis Bovière is een zelfstandige wijnproducent uit Verzenay (Grand Cru0> Verzenay is gelegen in het hart van de Montagne de Reims, 10 km van Reims en 25 km van Epernay. Het champagnehuis werd opgericht in 1957 door Jean Bovière , het is tot vandaag de dag nog steeds een hecht familiebedrijf. Denis Bovière bezit 4 hectaren. Daarom is hun champagne exclusief en beperkt. Ze maken enkel 100% grand cru champagnes van topkwaliteit uit Verzenay. De gewaardeerde wijngaard kenmerkt zich met een verdeling van 80% in Pinot-noir en 20% in Chardonnay druivenstokken, hetzelfde als het assemblage druiven in de Denis Bovière Grand Cru Brut Tradition. Denis Bovière produceert smaakvolle, complexe en speciale champagnes. Heerlijk om van te genieten bij speciale momenten of als luxe aperitief.


MORE COMING SOON 

We doen er alles aan om onze klanten te kunnen blijven verrassen met spannende, maar vooral kwalitatief hoogstaande champagne, ons assortiment nog breder te maken en onze klanten nog specifieker te kunnen helpen met hun vraag naar champagne.  
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram